Sportieve Sapkuur Vakanties
Sapkuur Home
Detox Home
Sapkuren - detox
Hoe Sapkuren
Wanneer sap vasten
Positieve effecten
Wanneer niet
Sapkuur met Heidi
Sapkuur programma
Sportvakantie
Accomodatie
DETOX - ENGLISH
Massages & Detox
Stoelmassage
Team begeleiding
Agenda 2021
Gastenboek
Sapkuur Foto Album
Contact & aanmelden
Ontvang Nieuwsbrief

Sportieve sap vasten kuur in de Algarve. 

Hoe Sapkuren:

 

Tijdens uw verblijf krijgt u drie keer per dag versbereide sappen van fruit en/of groenten met essentiële vitaminen, mineralen en voedingstoffen en speciale theeën die het ontgiften ondersteunen. In de avond krijgt u versgemaakte soep. We werken met verse en gedroogde kruidenthee. Iedere dag staat er een specifieke thee op het menu. Dit komt de reiniging van alle organen ten goede. Het is de bedoeling dat u veel water en kruidenthee drinkt gedurende de sapkuur. Zo worden de loskomende afvalstoffen afgevoerd en het voorkomt eventuele hoofd- en spierpijn .

 

De gevarieerde sappen worden vlak voor consumptie bereid. Bij intolerantie/allergieën en in bepaalde gevallen kunnen de sappen/soepen worden aangepast aan uw persoonlijke behoefte. Nieuw is ook de warme verse groentenbouillon die halverwege de wandeling wordt gedronken. Deze dient als opkikkertje voor extra kracht, vitamines en mineralen, waardoor het wandelen net wat prettiger gaat.  

 

Sapkuren / Sapvasten is niet moeilijk als de keuze een week geen vast voedsel te eten bewust is gemaakt. Oftewel met een goede motivatie en de juiste instelling is het sapkuren makkelijk vol te houden, zeker met de professionele steun van ons ervaren en betrokken team.  

 

 

sapkuren

 

Het lichaam gebruikt in het dagelijks leven veel energie om voedsel te verteren.Tijdens de sapkuurweek krijgt u alleen vers fruit en groenten in sap- en soepvorm, waardoor de vitaminen en mineralen direct opgenomen kunnen worden. Hierdoor heeft het lichaam meer energie om herstelwerkzaamheden uit te voeren en het zelfgenezend vermogen te bevorderen.

 

Sapkuren / sapvasten heeft ook te maken met durven loslaten en zodoende ruimte te creëren voor nieuwe opvattingen over voeding en levensstijl. Om een optimaal resultaat te krijgen, is een goede voorbereiding en opbouw na het vasten belangrijk. Na aanmelding ontvangt u hierover nuttige richtlijnen.

 

Sportieve sap vasten detox kuur vakantie in de Algarve.

sapkuur, detoxkuur

Sportieve Sapvastenkuur Vakanties  | Heidi@HeidiontheMove.nl