Sportieve Sapkuur Vakanties
Sapkuur Home
Detox Home
Sapkuren - detox
Hoe Sapkuren
Wanneer sap vasten
Positieve effecten
Wanneer niet
Sapkuur met Heidi
Sapkuur programma
Sportvakantie
Accomodatie
DETOX - ENGLISH
Massages & Detox
Stoelmassage
Team begeleiding
Agenda 2021
Gastenboek
Sapkuur Foto Album
Contact & aanmelden
Ontvang Nieuwsbrief

Waarom detox, sapkuren / een sapkuur? 

In de loop der jaren verzamelen zich allerlei afvalstoffen in het lichaam. Deze kunnen zich nestelen in o.a. de darmen, de zogenaamde slakken. Met een sapkuur week worden deze giftige afvalstoffen verwijderd.

 

Door verkeerde leefgewoonten, weinig of geen beweging, te veel of verkeerde voeding, stress, drank, medicijnen of te weinig rust kan het lichaam soms de afvalstoffen onvoldoende afvoeren. Deze worden dan opgeslagen in de darmen, in het vet en bindweefsel met als gevolg dat de darmflora wordt verstoord. Hierdoor kunnen allerlei vage klachten ontstaan zoals vermoeidheid, weinig energie, slecht slapen, hoofdpijn, minder concentratie en vaak verkouden. Op de lange duur kunnen vage klachten overgaan in een ziekte.

 

Door de opeenhoping van afvalstoffen kunnen voedingsstoffen minder goed uit het voedsel worden opgenomen. Detoxen / sapkuren helpt deze vicieuze cirkel te doorbreken. Voor uw algehele gezondheid/conditie is het goed om regelmatig de opgehoopte afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Tijdens de detoxkuur krijgt u geen vast voedsel, zodat de spijsverteringsorganen minder hard hoeven te werken en de darmen rust krijgen. Het  lichaam houdt daardoor meer energie over om de opgehoopte afvalstoffen te verwijderen en kan zo herstelwerkzaamheden verrichten.

 

 

sapkuur, sapkuren, sapvasten

 

 

Door de grondige reiniging (detoxen) van een sapkuur

 • herstelt/bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam
 • voelt u zich fitter en schoner
 • kunnen vele klachten verdwijnen
 •  krijgt uw zelfvertrouwen een boost

 • ziet uw huid er beter uit

 • verbetert de stofwisseling, spijsvertering en de mentale houding 

 • regenereren de organen 

 • verhoogt uw immuunsysteem/weerstand

 • remt het verouderingsproces af 
   

Door de combinatie van het sapkuren, vasten onder ervaren begeleiding, een goede sapkuur voorbereiding, de sportieve activiteiten, de sauna en het verwarmde zwembad, de keuze van behandelingen en de relaxte sfeer kunt u uw lichaam en geest goed laten uitrusten. Dit bevordert uw algehele welzijn en na een sapkuur vakantie begint u uitgerust en vol energie aan uw dagelijks leven.  

 

Sportieve sap vasten detox kuur vakantie in de Algarve.
vasten, sapkuur, sapkuren
Sportieve Sapvastenkuur Vakanties  | Heidi@HeidiontheMove.nl